Vier samen met ons het vijfjarig bestaan! Sinds onze oprichting in 2016 hebben wij meer dan vijf honderden gezinnen succesvol weten te begeleiden bij uiteenlopende vraagstukken zoals opvoedadvies, omgangsregeling, communicatie na scheiding en andere Multi problematiek. Wij zijn uitgegroeid tot een belangrijke partner in de jeugdhulp keten en wij zijn langzaam ons regiogebied aan het uitbreiden, omdat steeds meer mensen ons weten te vinden. Wij werken onafhankelijk en zijn daarom 24/7 inzetbaar voor spoed en en/of ambulante begeleiding; reden voor een feestje en wie jarig is trakteert!

Kidscentraal, dé specialisten voor jeugd en gezin. Wij helpen kinderen, jongeren en (pleeg)gezinnen in lastige situaties in de opvoeding weer op weg, zodat zij met een stevige basis de toekomst tegemoet kunnen. Wij werken met het Multi Systeem Therapie (MST) wat kan helpen om de problemen op te lossen. MST is een intensieve vorm van behandeling waarbij de behandeling het gezin meerdere malen per week in de thuissituatie bezoekt en 24 uur per dag bereikbaar is. MST verbetert het functioneren van een gezin en laat een afname zien in uithuisplaatsingen.

Kidscentraal biedt alle hulp onder één dak: van opvoedondersteuning tot specialistische (ambulante) jeugdhulp. Omdat wij verbonden zijn aan een breed Jeugdhulp Netwerk kunnen wij binnen 48 uur goedgekwalificeerde professionals, met HBO werk-en denkniveau, inzetten. Om de kwaliteit te waarborgen hebben al onze medewerkers een SKJ registratie en een VOG van niet ouder dan zes maanden. Onze medewerkers legitimeren zich met een gewaarmerkt document welke bij ons te controleren is. Wij stellen elk kind centraal.

Je kunt ons benaderen over alles wat te maken heeft met opvoeding en begeleiding of ondersteuning van een kind. Wij hebben een breed netwerk waardoor er altijd hulp mogelijk is. Ouders, verzorgers en verwijzers weten ons beter te vinden. Wij horen je aan en kunnen je direct terug geven wat wij voor jou kunnen betekenen. Kids staan bij ons altijd centraal. 

Mensen weten ons te vinden als zij met vraagstukken zitten zoals:

  • Echtscheiding en kinderen – samen komen we tot een passende omgangsregeling.
  • Opvoeding na echtscheiding – eerst was je samen nu alleen, en dan?
  • Communicatie met kinderen – “grote mensen taal” is tóch anders…
  • Contact met pubers – Hoe bereik je jouw puber zonder dat er ruzie ontstaat?
  • Onze unieke thuiszitterbrigade schiet te hulp als jouw kind niet naar school wil.
  • Oudertraining – soms zit het mee, soms zit het tegen, wat heb jij nodig?